تاریخ : يکشنبه 18 مهر 1400

درخشش دانشگاه مراغه در رتبه بندی موضوعی تایمز 2022

دانشگاه مراغه در حوزه علوم مهندسی رتبه 301-400 جهانی را به خود اختصاص داده است.
بر اساس اعلام موسسه رتبه بندی  تایمز، دانشگاه مراغه در حوزه موضوعی علوم مهندسی جایگاه 400-301 جهانی را به خود اختصاص داده است.
موسسه تایمز بصورت سالانه اقدام به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در چهار سطح جهانی، فرعی، منطقه‌ای و موضوعی می‌نماید. این موسسه در ۱۱ حوزه موضوعی و بر اساس شاخص‌های کلیدی آموزش، پژوهش، ارجاعات، درآمد ارتباط با صنعت و وجهه بین‌المللی دانشگاه‌های برتر جهان را معرفی می نماید.
با همت اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان پرتلاش و دانشجویان عزیز دانشگاه در رشته‌های مرتبط با علوم مهندسی، دانشگاه مراغه در حوزه موضوعی علوم مهندسی جایگاه 400-301 جهانی را به خود اختصاص داده است. دانشکده فنی و مهندسی کسب این رتبه را به عموم دانشگاهیان دانشگاه مراغه تبریک عرض می‌نماید.
خاطر نشان می سازد دانشگاه مراغه در حوزه موضوعی علوم فیزیکی (شامل رشته‌های فیزیک و نجوم، ریاضیات و علم شیمی) نیز موفق به کسب رتبه 800-601 جهانی گردیده است.
  • در يکشنبه 18 مهر 1400