تاریخ : جمعه 14 آبان 1400

درخشش دو عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه در جمع 2 درصد دانشمندان برتر جهان

دو عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه در فهرست 2 درصد محققین برتر دنیا در سال 2020 قرار گرفتند. این فهرست بر اساس داده‌های پایگاه استنادی اسکوپوس و مؤسسه الزیویر منتشر شده است.
دو عضو هیات علمی دانشگاه مراغه در فهرست 2 درصد محققین برتر دنیا در سال 2020 قرار گرفتند. این فهرست بر اساس داده‌های پایگاه استنادی اسکوپوس و مؤسسه الزیویر منتشر شده است.
بر اساس این گزارش با در نظر گرفتن کلیه‌ی دوره‌های ارزیابی، اسامی منتخبین از دانشکده فنی و مهندسی در سال 2020 به شرح زیر می‌باشد:

دکتر محمدرضا اکبر پور (دانشکده فنی و مهندسی)

دکتر حسین نامی (دانشکده فنی و مهندسی)

برای انتخاب دانشمندان برتر، اطلاعات پژوهشگران از سراسر جهان در ۲۲ حوزه و ۱۷۶ زیر حوزه که حداقل پنج مقاله علمی به چاپ رسانده باشند، بررسی شده و انتخاب بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد استنادات، h-index ، hm-index  و میزان خوداستنادی صورت پذیرفته است.
ضمن تبریک، توفيقات روز افزون برای این دانشمندان را از خداوند متعال خواستاريم.
  • در جمعه 14 آبان 1400