تاریخ : دوشنبه 25 بهمن 1400

انتشار مقاله هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی مراغه در مجله با ضریب تاثیر ۵۸/۳۹

مقاله دکتر محمدرضا اکبرپور عضو هیات علمی گروه مهندسی مواد، در مجله Progress in Materials Science با ضریب تأثیر ۵۸/۳۹ منتشر شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه مراغه، این مجله در بین ۳۳۶ مجله در حوزه مهندسی مواد در رتبه پنجم بعد از مجلاتNature Reviews Materials (IF:66.3)، Nature Energy(IF:60.8)، Nature Materials (IF:43.8) و Joul (IF:41.2) قرار گرفته است.

در این تحقیق جامع، تکنیک‌های تولید از روش‌های ریخته‌گری و متالورژی پودر گرفته تا ساخت افزایشی و عملیات حرارتی بعدی در تولید آلیاژ جدید Ti-Cu بعنوان جایگزین استخوان و ماده ایمپلنت با خواص سازگاری با بدن و ضد التهاب بررسی شده و تأثیر روش های تولید بر ویژگی‌های ریزساختاری آلیاژهای Ti-Cu مورد بحث قرار گرفته است. این تحقیق با همکاری محققانی از دانشگاه مراغه، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم و تکنولوژی پوهانگ کره جنوبی (POSTECH) انجام گرفته است.

• در دوشنبه 25 بهمن 1400