تاریخ : دوشنبه 7 آذر 1401

عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۱

دکتر محمدرضا اکبرپور عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه بر اساس آخرین لیست دانشمندان در سال ۲۰۲۱ میلادی که از سوی گروه تحقیقاتی دانشگاه استنفورد اعلام شد، در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند.
دکتر محمدرضا اکبرپور عضو هیات علمی گروه مهندسی مواد، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه در فهرست ۲ درصد محققین برتر دنیا در سال ۲۰۲۱ قرار گرفت.

برای انتخاب دانشمندان برتر، اطلاعات پژوهشگران از سراسر جهان در ۲۲ حوزه و ۱۷۶ زیر حوزه که حداقل پنج مقاله علمی به چاپ رسانده باشند، و ملاک ارزیابی تیم تحقیقاتی دانشگاه استنفورد تعداد استنادات به تولیدات علمی محققان، تعداد استنادات بدون خود استنادی، شاخص اچ پژوهشگران (h-index) و استفاده از یک شاخص استنادی ترکیبی (که مجموعه‌ای از ۶ شاخص استنادی مجزا می‌باشد) است که بر اساس داده‌های پایگاه استنادی اسکوپوس وابسته به پایگاه انتشاراتی «الزویر» انجام شده است.
ضمن تبریک، توفيقات روز افزون برای این دانشمندان را از خداوند متعال خواستاريم.
  • در دوشنبه 7 آذر 1401