تاریخ : يکشنبه 29 دي 1398
کد 65

کسب جایزه علمی دکتر آشتیانی توسط عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه

جناب آقای دکتر حسین نامی، عضو هیات علمی گروه مکانیک، موفق به کسب جایزه علمی دکتر کاظمی آشتیانی بنیاد ملی نخبگان شد.

عضو هیات علمی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه مراغه موفق به کسب جایزه علمی دکتر کاظمی آشتیانی بنیاد ملی نخبگان شد.

از جمله تسهیلات اعطایی به دکتر «حسین نامی»، کمک به ایجاد امکانات اولیه برای تجهیز فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اعتبار تجهیزات و همچنین حمایت از شرکت در دوره‌های آموزش حرفه‌ای و توانمندساز است.

جایزه علمی دکتر کاظمی آشتیانی به منظور شناسایی و ارتقای توانمندی‌های استادیاران جوان دانشگاه‌ها و موسسه‌های علمی کشور تدوین شده است و برترین‌ها حداکثر تا دو سال فرصت دارند تا از تسهیلات این طرح استفاده کنند.

• در يکشنبه 29 دي 1398
  • تعداد بازدید 102