تاریخ : يکشنبه 9 آذر 1399

دانشجوی برگزیده دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه در چهارمین دوره جایزه علی پولاد

جناب آقای سید علی موسوی گاوگانی در چهارمین دوره جایزه علی پولاد به عنوان دانشجوی برگزیده انتخاب شدند.
دانشجوی فرهیخته محترم
جناب آقای سید علی موسوی گاوگانی
انتخاب شایسته شما به عنوان دانشجوی برگزیده در چهارمین دوره جایزه علی پولاد را خدمت شما، خانواده محترم و اساتید گروه عمران دانشکده فنی و مهندسی تبریک عرض نموده و بدین وسیله از اساتید راهنمای شما جناب آقایان دکتر مازیار فرزام و دکتر بابک علی‌نژاد و استاد مشاور دکتر گابریل بکداش (دانشگاه استانبول) و همه اساتید گرامی گروه عمران بابت زحمات بی دریغ ایشان تشکر و قدرانی می‌کنیم. امیدواریم با یاری خداوند متعال شاهد توفیقات روز افزون شما در عرصه‌های مختلف علمی و آموزشی باشیم.
  • در يکشنبه 9 آذر 1399